LR pixel

S-ordfører gør status for folketingsåret:
"Jeg er mest stolt af, at vi har investeret i dagpengene"

20210826-131247-L-1920x1280we
"Vi har tydelige rekrutteringsudfordringer i den offentlige sektor, som jeg håber, at vi i et bredt samarbejde får fundet gode løsninger på i den kommende år," siger Henrik Møller. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
29. jul. 2022 06.05
Socialdemokratiets beskæftigelsesordfører Henrik Møller mener, at kontanthjælpsaftalen og forhøjelsen af dagpengene er noget af det bedste, der er sket i år. Og så ønsker han for det kommende folketingsår, at der bliver ro om Arne-pensionen.

A4 Beskæftigelse har spurgt partiernes beskæftigelsesordførere, hvad de mener, der er det vigtigste, der er sket på bekæftigelsesområdet i det indeværende folketingsår.  Og vi har spurgt, hvad ønskerne er for det kommende folketingsår.

Socialdemokratiets beskæftigelsesordfører Henrik Møller lægger ikke skjul på, at han er begejstret for både "Danmark kan mere I" og kontanthjælpsaftalen. I det kommende folketingsår håber han på, at oppositionen vil stilne på deres kritik af Arne-pensionen, og selv vil han arbejde på at afbureaukratisere beskæftigelsesområdet. 

Sommerserie

A4 Beskæftigelse har spurgt partiernes beskæftigelsesordførere, hvad de mener, der er det vigtigste, der er sket på bekæftigelsesområdet i det indeværende folketingsår.  Og vi har spurgt, hvad deres ønskerne er for det kommende folketingsår.  

Tidligere interviews:

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Beskæftigelse

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden om arbejdsmarkedet, forholdene på jobcentre, politik og forskning om beskæftigelse

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Beskæftigelse
Allerede abonnent?

Glemt kodeord