LR pixel

Hørt på Folkemødet:
“Kriminelle, psykisk syge, hashmisbrugere søges - den jobannonce findes ikke"

IMG_49531
Karina Sørensen, der er beskæftigelsesfaglig medarbejder i Jobcenter Viborg, havde en T-shirt med til Bjarne Lausten (S), formand for Folketingets Beskæftigelsesformand. Foto: Maja Vang
20. jun. 2022 10.29
Der var heftig debat om jobcentrenes rolle i fremtiden til Folkemødet på Bornholm. Især det nye frikommune-forsøg og mistilliden til jobcentrene fik debatdeltagerne til at gribe til de store gloser.

Karina Sørensen, beskæftigelsesfaglig medarbejder i Jobcenter Viborg, i debatten "Fremtidens jobcentre skal bestå af færre regler", om at få mindre statslig regulering i beskæftigelsesindsatsen: 

“Jeg kan godt vurdere, om en ledig skal have pisk eller gulerod, ligesåvel som en læge kan vurdere, hvornår en patient skal opereres.”

Karina Sørensen i debatten "Fremtidens jobcentre skal bestå af færre regler", om at jobcentrene skal spare 1,1 milliarder:

“Jeg vil gerne have noget af det væk, der koster spidsen af en jetjager - som eksempelvis rehabiliteringsteamsmøder. Det er mange dyre mennesker at have siddende i et rum. Hvorfor spilde en masse menneskers tid i de tilfælde, hvor alle er enige om, hvad der skal ske.” 

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Beskæftigelse

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden om arbejdsmarkedet, forholdene på jobcentre, politik og forskning om beskæftigelse

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Beskæftigelse
Allerede abonnent?

Glemt kodeord